Universidade de Lisboa Repositório da Universidade de Lisboa

Repositório da Universidade de Lisboa >

Browsing by Subject Nutrition

Jump to: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
or enter first few letters:   
Sort by: In order: Results/Page Authors/Record:
Showing results 1 to 4 of 4
Issue DateTitleAuthor(s)
1997International consensus statement on olive oil and the mediterranean diet : implications for health in EuropeAssman, G.; de Backer, G.; Bagnara, S.; Betteridge, J.; Crepaldi, G.; Fernandez-Cruz, A.; Godtfredsen, J.; Jacotot, B.; Paoletti, R.; Renaud, S.; Ricci, G.; Rocha, E.; Trautwein, E.; Urbinati, G. C.; Varela, G.; Williams, C.
2010International exchange program between medical schools : the relevance of a clinical research training in nutritionFerencova, J.; Krajnak, S.; Chaves, M.; Cruz, C.; Grillo, I. Monteiro; Camilo, M.ª E.; Ravasco, P.
2005The use of macronutrients and water in marginal Mediterranean areas : the case of carob-treeCorreia, Pedro José; Martins-Loução, Maria Amélia
2011Trends in food availability in Switzerland, 1961–2007Guerra, Filipa; Paccaud, Fred; Marques-Vidal, Pedro
Showing results 1 to 4 of 4

 

  © Universidade de Lisboa / SIBUL
Alameda da Universidade | Cidade Universitária | 1649-004 Lisboa | Portugal
Tel. +351 217967624 | Fax +351 217933624 | repositorio@reitoria.ul.pt - Feedback - Statistics
DeGóis
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia