Universidade de Lisboa Repositório da Universidade de Lisboa

Repositório da Universidade de Lisboa >
Faculdade de Ciências (FC) >
FC - Dissertações de Mestrado >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10451/1444

Título: Morphology of fish eggs:a comparative method for different salinities and preservatives
Autor: Carvalho, Ana Filipa Miguel
Orientador: Narciso, Luís
Palavras-chave: Aquacultura
Salinidade
Dourada
Linguado
Sargo
Teses de mestrado
Issue Date: 2009
Resumo: Resumos em português e inglês disponíveis no documento
Abstracts in portuguese and in english available in the document
Descrição: Tese de mestrado, Pescas e Aquacultura, 2009, Universidade de Lisboa, Faculdade de Ciências
URI: http://catalogo.ul.pt/F/?func=item-global&doc_library=ULB01&type=03&doc_number=000571479
http://hdl.handle.net/10451/1444
Appears in Collections:FC - Dissertações de Mestrado

Files in This Item:

File Description SizeFormat
20897_ulfc080577_tm.pdf7,96 MBAdobe PDFView/Open

Please give feedback about this item
Statistics
FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpaceOrkut
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

  © Universidade de Lisboa / SIBUL
Alameda da Universidade | Cidade Universitária | 1649-004 Lisboa | Portugal
Tel. +351 217967624 | Fax +351 217933624 | repositorio@reitoria.ul.pt - Feedback - Statistics
DeGóis
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia