Utilize este identificador para referenciar este registo: http://hdl.handle.net/10451/21701
Título: Content and distribution of conjugated linoleic acid isomers in bovine milk, cheese and butter from Azores
Autor: Pestana, Jose M.
Martins, Susana I. V.
Alfaia, Cristina M. M.
Lopes, Paula A.
Costa, Ana S. H.
Bessa, Rui J. B.
Castro, Matilde L. F.
Prates, Jose A. M.
Palavras-chave: Food Science & Technology
Data: 2009
Editora: EDP SCIENCES S A
Citação: DAIRY SCIENCE & TECHNOLOGY. - Vol. 89, n. 2 (MAR-APR 2009), p. 193-200
Resumo: Pasture intake is a major factor affecting the content and the distribution of the conjugated linoleic acid (CLA) isomers in bovine milk fat. The aim of this study was to determine the CLA contents and its isomeric distribution in milk, cheese and butter
URI: http://hdl.handle.net/10451/21701
DOI: http://dx.doi.org/10.1051/dst/2008040
ISSN: 1958-5586
Aparece nas colecções:FF - Produção Científica 2000-2009

Ficheiros deste registo:
Não existem ficheiros associados a este registo.


FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpace
Formato BibTex MendeleyEndnote Degois 

Todos os registos no repositório estão protegidos por leis de copyright, com todos os direitos reservados.