Universidade de Lisboa Repositório da Universidade de Lisboa

Repositório da Universidade de Lisboa >
Faculdade de Medicina (FM) >
Instituto de Medicina Preventiva (FM-IMP) >
FM-IMP-Artigos em Revistas Internacionais >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://hdl.handle.net/10451/6014

Título: International consensus statement on olive oil and the mediterranean diet : implications for health in Europe
Autor: Assman, G.
de Backer, G.
Bagnara, S.
Betteridge, J.
Crepaldi, G.
Fernandez-Cruz, A.
Godtfredsen, J.
Jacotot, B.
Paoletti, R.
Renaud, S.
Ricci, G.
Rocha, E.
Trautwein, E.
Urbinati, G. C.
Varela, G.
Williams, C.
Palavras-chave: Olive oil
Mediterranean diet
Consensus statement
Nutrition
Issue Date: 1997
Editora: European Cancer Prevention Organization
Citação: European Journal of Cancer Prevention,1997,6,418-421
Arbitragem científica: yes
URI: http://hdl.handle.net/10451/6014
ISSN: 0959-8278
Versão do Editor: http://journals.lww.com/eurjcancerprev/Citation/1997/10000/International_consensus_statement_on_olive_oil_and.2.aspx
Appears in Collections:FM-IMP-Artigos em Revistas Internacionais

Files in This Item:

There are no files associated with this item.

Statistics
FacebookTwitterDeliciousLinkedInDiggGoogle BookmarksMySpaceOrkut
Formato BibTex mendeley Endnote Logotipo do DeGóis 

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

  © Universidade de Lisboa / SIBUL
Alameda da Universidade | Cidade Universitária | 1649-004 Lisboa | Portugal
Tel. +351 217967624 | Fax +351 217933624 | repositorio@reitoria.ul.pt - Feedback - Statistics
DeGóis
Promotores do RCAAP   Financiadores do RCAAP

Fundação para a Ciência e a Tecnologia Universidade do Minho   Governo Português Ministério da Educação e Ciência PO Sociedade do Conhecimento (POSC) Portal oficial da União Europeia